fbpx
Skip to main content

Anunț Important - În perioada 08 - 19 iulie depozitul Crazy Bubble va fi închis. Avem rugămintea să vă aprovizionați cu marfă pentru 2 săptămâni deoarece în această perioadă nu vom putea onora nici o comandă. Așadar ultima zi de livrare va fi vineri 05 iulie iar prima zi de livrare va fi luni 22 iulie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Ideea Crazy Bubble Tea

a început cu prima degustare a unicului Bubble Tea.

Curând după aceea, ideea a fost urmată de un vis de a-l aduce direct din Taiwan în Polonia. În fiecare zi eram tot mai aproape de crearea brandului Crazy Bubble și Silesia a fost aleasă pentru începutul călătoriei noastre din Taipei.

Ce ne deosebește de concurență? În primul rând, suntem primul importator în Polonia al tuturor ingredientelor de la creatori nativi, în al doilea rând, compania noastră este co-creată de un grup de prieteni. Ne plac noile provocări, cunoaștem piața asiatică și, cel mai important, cu formulele noastre Crazy Bubble dorim să stârnim entuziasm și să oferim multă energie. Bubble Tea este pasiunea noastră și suntem bucuroși să vă împărtășim ideile pentru noi arome delicioase.

Incepand cu anul 2021 suntem prezenti si in Romania, cu primul magazin deschis la Oradea. In acest moment suntem cel mai mare brand de bubble tea din Romania avem 5 locatii : Oradea, Sibiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Arad, iar planurile noastre de viitor nu se opresc aici. Dorim ca in urmatorii 3 ani sa avem cate un magazin in fiecare oras din tara.

Franciza nr. 1 din Europa – ca numar de locații

Aventura noastră a început acum 10 ani, în anul 2012 cu deschiderea primului magazin Crazy Bubble în Polonia. Acum avem peste 100 locații în Polonia, România, Muntenegru, Lituania, Irlanda și nu ne oprim aici…

Franciza cu cele mai multe locații din România

Suntem pe piață din 2021 cu primul magazin deschis în Oradea, iar la sfârșitul anului 2022 avem peste 20 locații. Planul nostru pentru viitor este să fim prezenți în fiecare oraș din România.

Cel mai mare depozit de ingrediente pentru bubble tea din România

La noi găsiți toate ingredientele necesare pentru prepararea și servirea băuturilor de tip bubble tea. Avem pe stoc o gama diversificată de poppinguri, nata de coco și siropuri

Știi deja multe despre Bubble Tea, dar vrei să afli mai multe?

Nimic mai ușor!

Selectați moneda
EUR Euro
RON Leu românesc
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este golSpre magazin