fbpx
Skip to main content

Anunț Important - În perioada 08 - 19 iulie depozitul Crazy Bubble va fi închis. Avem rugămintea să vă aprovizionați cu marfă pentru 2 săptămâni deoarece în această perioadă nu vom putea onora nici o comandă. Așadar ultima zi de livrare va fi vineri 05 iulie iar prima zi de livrare va fi luni 22 iulie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

|

Se vinde afacere la cheie de tip Bubble Tea, complet echipată într-un container de 6 x 2,4 metri

Preț: 27.000€

Oportunitatea perfectă: afacerea de tip Bubble Tea, complet echipată într-un container de 6×2,4 metri, poate fi relocată oriunde în țară, cu potențial de profit excelent, fără a necesita investiții suplimentare.

Pachetul include firma, toate dotările și dreptul de a prelua franciza Crazy Babble Tea.

Babble Waffles este un concept fără franciză, beneficiind de propria rețetă și furnizori. A fost dezvoltat la comandă, cu accent pe servirea în interior, nu din exterior.

Containerul conține exact ceea ce vezi în imagini, toate funcționale și aproape noi: 4 camere de filmat, iluminare LED, 2 unități de aer condiționat, o vitrină mare, 2 frigidere, 2 mașini de waffle, un frigider pentru înghețată, o casă de marcat tip tabletă, mobilier personalizat, un aparat de cafea, un mixer pentru aluat, un frigider pentru producția de gheață, 2 televizoare și un aparat pentru sigilarea paharelor bubble.

Pentru detalii, sunați la numărul: 0742 604 263.

Crazy Bubble container

Informații

Pentru detalii, sunați la numărul: 0742 604 263.

Selectați moneda
EUR Euro
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este golSpre magazin