fbpx

Ideea Crazy Bubble Tea

a început cu prima degustare a unicului Bubble Tea.

Curând după aceea, ideea a fost urmată de un vis de a-l aduce direct din Taiwan în Polonia. În fiecare zi eram tot mai aproape de crearea brandului Crazy Bubble și Silesia a fost aleasă pentru începutul călătoriei noastre din Taipei.

Ce ne deosebește de concurență? În primul rând, suntem primul importator în Polonia al tuturor ingredientelor de la creatori nativi, în al doilea rând, compania noastră este co-creată de un grup de prieteni. Ne plac noile provocări, cunoaștem piața asiatică și, cel mai important, cu formulele noastre Crazy Bubble dorim să stârnim entuziasm și să oferim multă energie. Bubble Tea este pasiunea noastră și suntem bucuroși să vă împărtășim ideile pentru noi arome delicioase.

Incepand cu anul 2021 suntem prezenti si in Romania, cu primul magazin deschis la Oradea. In acest moment suntem cel mai mare brand de bubble tea din Romania avem 5 locatii : Oradea, Sibiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Arad, iar planurile noastre de viitor nu se opresc aici. Dorim ca in urmatorii 3 ani sa avem cate un magazin in fiecare oras din tara.

Franciza nr. 1 din Europa – ca numar de locații

Aventura noastră a început acum 10 ani, în anul 2012 cu deschiderea primului magazin Crazy Bubble în Polonia. Acum avem peste 100 locații în Polonia, România, Muntenegru, Lituania, Irlanda și nu ne oprim aici…

Franciza cu cele mai multe locații din România

Suntem pe piață din 2021 cu primul magazin deschis în Oradea, iar la sfarsitul anului 2022 avem peste 20 locații. Planul nostru pentru viitor este să fim prezenți în fiecare oraș din România.

Cel mai mare depozit de ingrediente pentru bubble tea din România

La noi găsiți toate ingredientele necesare pentru prepararea și servirea bauturilor de tip bubble tea. Avem pe stoc o gama diversificata de poppinguri, nata de coco si siropuri

Știi deja multe despre Bubble Tea, dar vrei să afli mai multe?

Nimic mai ușor!

Try our delicious Bubble Tea,
and hot coffee today!

© | Bubble Tea România
| Made with ❤️ by the NRGO Web Design team. | Webmail
Selectați moneda
EUR Euro