fbpx
Skip to main content

Anunț Important - În perioada 08 - 19 iulie depozitul Crazy Bubble va fi închis. Avem rugămintea să vă aprovizionați cu marfă pentru 2 săptămâni deoarece în această perioadă nu vom putea onora nici o comandă. Așadar ultima zi de livrare va fi vineri 05 iulie iar prima zi de livrare va fi luni 22 iulie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Blog

știri și noutăți din lumea Crazy Bubble.
Preț: 27.000€ Oportunitatea perfectă: afacerea de tip Bubble Tea, complet echipată într-un container de 6×2,4 metri, poate fi relocată oriunde în țară, cu potențial de profit excelent, fără a necesita investiții suplimentare. Pachetul include firma, toate dotările și dreptul de a prelua franciza Crazy Babble Tea. Babble Waffles este un concept fără franciză, beneficiind de […]
Bubble Tea – Ce este?
Bubble tea sau ceaiul cu bule/boba este o băutură de origine taiwaneza cu un aspect și gust incredibil de unic. Bubble Tea se obține prin amestecarea unei baze de ceai cu lapte, fructe sau sucuri de fructe. Următorul ingredient și poate cel mai important sunt “bulele” care pot fi perle de tapioca (conform rețetei clasice) sau bule de tip popping sau nata de coco.

Ideea Crazy Bubble Tea

Despre Crazy Bubble
Ce ne deosebește de concurență? În primul rând, suntem primul importator în Polonia al tuturor ingredientelor de la creatori nativi, în al doilea rând, compania noastră este co-creată de un grup de prieteni.

Produsele noastre

Selectați moneda
EUR Euro
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este golSpre magazin